Viaggieofferte
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een goede schaftwagen kopen?

Een goede schaftwagen op de werkplaats is voor bouwvakkers van groot belang. Als u aannemer, bedrijfsleider of uitvoerder bent, is het dan ook zaak om ervoor te zorgen dat het personeel over een comfortabele schaftwagen beschikt. Er één kopen is dan een prima idee. Maar wat zijn nu precies de pluspunten van een schaftwagen kopen? Een kleine opsomming van de belangrijkste pre’s van een aangekochte bouwwagen:

• Bouwbedrijven die een goede schaftruimte kopen, hoeven niet meer te huren. De eenmalige aanschaf is op termijn goedkoper dan huren.
• De meerwaarde is dat u zich nooit meer druk hoeft te maken over huurcontracten en deadlines. U bepaalt zelf wanneer en waar u de schaftkeet inzet.
• Een goede, comfortabele wagen geeft uw personeel of collega’s nieuwe energie. Tijdens de schaft laden ze zich weer op voor de komende uren. Maar ook het ideaal om te schuilen bij slecht weer.
• Een schaftwagen is multifunctioneel. Zo kan het gebruikt worden om in te vergaderen, om gereedschappen en materialen in op te laan, en natuurlijk voor de schaft zelf. Ook als er getoiletteerd moet worden, biedt het uitkomst.

 

Koop een schaftwagen van topkwaliteit

Kies daarom ook voor een fraaie en sterke schaftwagen voor een flexibele inzet op de werklocatie. Bij Brouwer Nijkerk, dat midden in Nederland ligt en goed te bereiken is, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor een duurzame schaftwagen. Een schaftwagen van topkwaliteit, die weerbestendig is en ijzersterk. Op de site van Brouwer Nijkerk kunt u de keuze maken uit:zes tot twaalf personen, met of zonder magazijn dan wel toilet en/of met kantoor.

Bekijk het aanbod online

Bekijk het complete aanbod bouwwagens van Brouwer Nijkerk. Deze aanbieder staat voor betaalbare kwaliteitsschaftwagens. Schaftaanhangwagens die ster en duurzaam gebouwd zijn, en het milieu niet onnodig belasten.