Breaking News
 |  | 

Business / Transportation and Logistics

G9 led lampen op het werk

img-responsive

De G9 led lampen zijn universeel inzetbaar zowel thuis als op het werk. Maar hoe kan je er voor zorgen dat je deze led lampen optimaal inzet op je werk. Wat zijn alle toepassingen van de G9 led op je werk en hoe kan je de juiste werksfeer creëren? Hier zijn een aantal tips om het meeste uit je werk te halen met behulp van G9 led lampen.

 

G9 led lampen als sfeerverlichting op het werk

De G9 led lampen werken erg goed als klein werklichtje op je bureau. Omdat je ze zowel zacht als helder kan vinden is het uitermate geschikt als bijvoorbeeld leeslicht om documenten beter te kunnen lezen. Maar de G9 led is ook erg goed te gebruiken met een kleine lampenkap erover heen. Hierdoor filter je het licht nog meer en zorgt dat ervoor dat je een nog aangenamer licht maakt.

 

G9 led lampen als achtergrond verlichting

 

Als u veel achter een computer werkt dan heeft u vast gemerkt dat uw ogen na een tijdje pijn beginnen te doen. Dit komt doordat u teveel licht uit uw beeldscherm opvangt en te weinig van de rest van uw omgeving. Hierdoor gaat u turen, wat er voor zorgt dat u hoofdpijn krijgt. De simpele oplossing is dan om een groot licht aan te zetten. Maar dit is niet alleen zonde van de stroom, gezien je toch bezig bent met uw monitor, ook is het totaal niet sfeervol. Een betere optie is dan om 1 of 2 G9 led lampen achter uw monitor te plaatsen, door dit te doen creëer je een even verlicht beeld waardoor uw ogen minder last hebben van uw monitor.

 

G9 led lampen in de plantenbak

Veel kantoorruimtes hebben veel grijze kleuren en maar weinig groen. Het is echter niet altijd mogelijk om planten te onderhouden en te groeien in een werkomgeving. Dit komt omdat er meestal niet genoeg natuurlijk ligt aanwezig is om de planten van hun voedingsstoffen te voorzien. Gelukkig is het mogelijk om planten te groeien met led lampen. Door een simpele opstelling te maken van een plantenbak met daarin een onderhoud vriendelijke plant, die verlicht wordt door een aantal led lampen is het mogelijk om uw eigen plant te groeien op het werk. Daarnaast heeft u alleen water nodig en af en toe een beetje planten voedsel, maar dit is makkelijk te vinden.

https://www.leds-depot.be/

ABOUT THE AUTHOR

Archives