Viaggieofferte
Image default
Business / Transportation and Logistics

GRIP interieurprojecten: balans tussen vormgeving en formaliteit

Bij GRIP interieurprojecten krijgt u een beter zicht op wat u wilt voor uw interieurproject met duidelijk oog op uw budget en de planning. Wij vinden het belangrijk dat uw project inzichtelijk is én blijft. Wij begrijpen dat deze ruimte inspiratievol moet zijn omdat men hier vaak samenkomt om te vergaderen, het een ontmoetingsplek is voor collega’s maar ook een plek is waar u klanten moet ontvangen. De ruimte moet dus naast inspirerend ook nog eens verwelkomend zijn met een fijne en professionele uitstraling naar de klant. Hoe de ruimte is ingedeeld en welke kleuren en lichten hierbij zijn gebruikt, zijn hierbij erg belangrijke uitgangspunten. Meer over interieurprojecten uitbesteden.

De aanpak van GRIP interieurprojecten

Wij bij GRIP interieurprojecten hebben onze eigen en unieke aanpak als het gaat om het realiseren van uw interieurproject. Voordat we beginnen, zetten wij alles op een rijtje. We luisteren naar uw wensen en eisen en kijken naar hoeveel vierkante meters beschikbaar zijn, hoeveel personeelsleden hier plaats zullen nemen, de locatie en welke uitstraling die u de klant wenst te geven. Nadat we alles op een rijtje hebben gezet, kijken we naar de punten die het meest uw prioriteit krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van het project, uw budget of de planning. Hierbij maakt u een top drie van uw prioriteiten. Deze top drie zal leidend worden voor hoe het traject zal verlopen. Daarna gaan we door naar de 3D visualisatie zodat u een helder en realistisch beeld krijgt van de potentiële ruimte. Zo kunt u duidelijk zien hoe alles samenhangt en kunt u eventuele kleine aanpassingen nog doorgeven. Als u akkoord gaat met de 3D visualisatie, gaan wij starten met de technische tekeningen zodat we verder kunnen gaan met de uitwerkingen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw project op tijd gerealiseerd wordt. Ook houden wij tijdens het traject iedereen op de hoogte via onze coördinator. 

Vrijblijvende kennismaking?

Ziet u een interieurproject bij ons wel zitten? Dan kunt u een vrijblijvende kennismaking telefonisch inplannen. Zo kunnen wij samen kijken naar uw mogelijkheden en welke kosten daar eventueel aan verbonden zitten. Op die manier krijgt u weer GRIP op uw project.