Viaggieofferte
Image default
Business / Transportation and Logistics

GRIP Interieurprojecten

Bij GRIP interieurprojecten kunt u begeleiding krijgen bij de vormgeving en functionaliteit van uw project. Wij begrijpen dat als u constant bezig bent met het project dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Wij helpen u hier graag bij zonder grip te verliezen op belangrijke zaken als het budget en de planning. Wij streven ernaar om uw project zo inzichtelijk mogelijk te maken zodat u ook direct uw eigen project kan herkennen zodra u binnenstapt. Bekijk deze interieurprojecten.

Hoe gaat GRIP Interieurprojecten te werk?

Nu vraagt u zich misschien af hoe GRIP Interieurprojecten te werk gaat. Wij hebben onze eigen en unieke werkwijze om uw project zo goed mogelijk te realiseren. Allereerst zetten we alles op een rijtje. We bespreken in een persoonlijk gesprek al uw wensen en eisen wat betreft de aantal vierkante meters waarover u beschikt, de bezetting van het personeel, de locatie en de gewenste sfeer en tot slot natuurlijk ook nog de uitstraling van het project. Als we dit eenmaal hebben gedaan, dan vragen wij u een top drie te maken van wat uw hoogste prioriteit krijgt. Hierbij kunt u kiezen uit kwaliteit, budget of planning. Deze volgorde is zeer belangrijk voor de voortgang van het traject. Hierna maken wij voor u een 3D visualisatie. Met deze 3D visualisatie krijgt een helder beeld van het project. Zo kunt u ook bekijken of u nog kleine aanpassingen wil maken aan het concept. Als u akkoord gaat met de 3D visualisatie dan kunnen we echt gaan aanpakken. Wij starten met het opzetten van een planning, maken deeltekeningen en zorgen ervoor dat alles helder is. Hierbij houden wij volledig rekening met uw top drie aan prioriteiten bij het uitwerken van uw omgeving. Uiteindelijk streven wij ernaar om het project binnen de deadline te voltooien. Mocht dit toch niet lukken om wat voor reden dan ook, dan krijgt u altijd een persoon toegewezen die u kunt aanspreken zodat er geen vragen onbeantwoord blijven.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in GRIP? U kunt snel en eenvoudig een vrijblijvende kennismaking aanvragen. Neem eens een kijkje op onze website voor de mogelijkheden.