Viaggieofferte
Image default
Business / Transportation and Logistics

Inzethorren tegen ongedierte

Inzethorren, erg handig voor het tegenhouden van ongedierte

Vooral in de zomer is er veel ongedierte in de lucht. Vervelende wespen en muggen vliegen rond, en komen door open ramen naar binnen. Maar het is ook weer geen optie om de ramen gesloten te houden, want het is wel zo fijn als het even kan afkoelen. Met een inzethor is dit mogelijk. Op die manier kan er zelfs geen kleine mug doorheen. Dit scheelt een hoop ergernis in de zomer.

Een ruime keuze van kwalitatieve inzethorren bij Westland Zonwering

Bij Westland Zonwering kun je kiezen uit veel verschillende formaten en soorten inzethorren. Stuk voor stuk zijn het stevige en duurzame exemplaren. Het fijne is dat ze ook van licht doch stevig materiaal gemaakt zijn. Dit is wel zo handig, zo kun je hem steeds plaatsen wanneer het nodig is. De horen kunnen uiteraard op maat gemaakt worden.

Naast de inzethorren bieden wij meerdere producten zoals markiezen, markisolettes en zonweringen. Bent u opzoek naar zonweringen in Vlaardingen, neem dan een kijkje in onze ruime showroom waar u op uw gemak zonweringen kunt kopen.

De beste inzethorren koop je bij WestlandZonwering

Al inzethorren gezien die u wil aanschaffen? Neem vooral eens een kijkje in de winkel. U kunt ook een bezoekje brengen aan de website voor wat orientatie: westlandzonwering.nl. Daarnaast kunt u met specifiekere vragen een mail sturen naarinfo@westlandzonwering.nl.