Viaggieofferte
Image default
Business / Transportation and Logistics

Meer dan 2500 formaten dozen bij de Dozenhal

Bij de Dozenhal hebben wij nieuwe en gebruikte dozen in grote partijen. Wij zijn de specialist en leverancier van kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven. Wij verkopen goedkope kartonnen verpakkingsmaterialen in grote partijen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor verzenddozen voor uw webshop of verpakkingsmateriaal voor het opslaan van producten in uw magazijn. 

Kartonnen dozen op maat

Wilt u dozen op maat laten maken? De Dozenhal is al sinds 1978 specialist in kartonnen verpakkingsmaterialen en het produceren van afwijkende maten. Hoewel wij standaard een voorraad van ruim 7000 pallets aan verpakkingsmaterialen, in meer dan 2500 verschillende formaten beschikken, kan het voorkomen dat het juiste formaat hier nog niet bij zit. In dat geval maken wij het juiste formaat graag voor u op maat. 

Nieuw en gebruikt

Naast onze kartonnen verpakkingen op maat, kunt u ook gebruikte kartonnen verpakkingsmaterialen kopen bij ons. Via onze dozenzoeker op de website kunt u direct zien welke formaten we allemaal op voorraad hebben. Wanneer u niet direct een grote partij wilt bestellen, kunt u er ook voor kiezen om een proefdoos aan te vragen. Zo weet u vooraf of u de juiste maat hebt. Onze gebruikte verpakkingsmaterialen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij ook hanteren voor onze nieuwe verpakkingsmaterialen. Het voordeel is echter dat deze gebruikte verpakkingsmaterialen veel goedkoper zijn dan de nieuwe. 

Milieuvriendelijker

Onze gebruikte verpakkingsmaterialen zijn niet alleen goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door onze verpakkingsmaterialen opnieuw te gebruiken, spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Een duurzaam alternatief dus. De verpakkingsmaterialen komen vaak uit een restpartij of een overproductie. Deze verpakkingsmaterialen zijn nog in goede staat en daarom prima te hergebruiken. Zelf kunt u ook meewerken aan deze duurzame oplossing. Heeft u bijvoorbeeld minimaal tien pallets aan dozen waar u niets mee doet? Gooi deze dan niet weg. Wij kopen deze verpakkingsmaterialen graag van u over. U kunt gemakkelijk het verkoopformulier op onze website invullen, waarna wij de materialen komen ophalen bij u met ons zelfstandige transport. Het bestellen van deze groene verpakkingsmaterialen gaat ook gemakkelijk via onze dozenzoeker op de website.