Viaggieofferte
Image default
Business / Transportation and Logistics

Opslagman Amsterdam

Opslagman verhuurt uw opslagruimte in Amsterdam. Al 16 jaar verhuurt Opslagman ruimtes aan particulieren. Ooit begonnen als vastgoedbedrijf, maar nu al jaren succesvol in het verhuren van ruimtes voor al uw spullen. Het bedrijf is een familiebedrijf, nu al in de tweede generatie. Bij ons kunt u dus uitgaan van professionaliteit en ervaring. 

Opslagruimte nodig

Als u een opslagruimte in Amsterdam zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons huurt u namelijk degelijke ruimtes, die droog en verwarmd zijn en 24 uur per dag worden bewaakt. U kunt uw ruimte elke dag van de week betreden door middel van een toegangscode en u kunt gebruik maken van verschillende interne vervoersmiddelen en een lift om uw spullen te verplaatsen. 

Redenen om een opslagruimte in Amsterdam te huren bij Opslagman

Een opslagruimte huren in Amsterdam bij ons heeft grote voordelen. Bij ons regelt u uw ruimte helemaal online. U kunt dit dus op elk moment regelen, zelfs in de trein of op uw werk. Geen lastige procedures, maar alles online! Alle benodigde informatie wordt u automatisch toegestuurd of is te vinden via ons klantenportaal, waar u gemakkelijk kunt inloggen. Verder kunt u altijd telefonisch contact opnemen met ons voor al uw vragen. 

Verdere voordelen

Bij Opslagman heeft u geen opzegtermijn, uw ruimte kunt u dagelijks kosteloos opzeggen. U kunt er bij ons van uitgaan dat er geen bijkomende kosten zijn of tussentijdse huurverhogingen. De prijs die u direct online kunt zien, is de prijs die u betaalt. Als u erachter komt dat het formaat ruimte niet langer geschikt is voor wat u nodig heeft, kunt u ook nog eens kosteloos van ruimte ruilen. Wij snappen dat u zelf niet altijd de juiste transportmogelijkheden hebt om uw spullen naar Opslagman te brengen. Daarom biedt Opslagman een goedkope ophaalservice aan. Zo kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice, met verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen. Eenmaal op locatie kunt u kosteloos gebruik maken van de interne transportmiddelen. Het enige wat u nog hoeft te regelen zijn de handen die helpen bij het laden en lossen van de bakwagen. Verhuizen zonder zorgen!