Viaggieofferte
Image default
Business / Transportation and Logistics

Opslagruimte in Ede huren voor de laagste prijs

Wilt u een opslagruimte in Ede huren? En dat voor een mooie en scherpe prijs? Ga dan snel naar de website van Opslagman. Opslagman heeft al ruim zestien jaar ervaring in vastgoed en het verhuren van opslagruimtes. Met maar liefst vijf verschillende vestigingen in Diemen, Utrecht, Amerongen, Veenendaal en Almere, zit er altijd een vestiging bij u in de buurt. Wij zijn gestart als vastgoedbedrijf maar hebben ons door de jaren heen ontwikkelt tot een verhuurbedrijf van opslagruimtes voor particulieren. Wij zijn een familiebedrijf met veel passie voor ons vak waardoor u bij ons kunt rekenen op alleen maar de beste service. De stap naar opslagruimtes was niet moeilijk; tegenwoordig is er een grote woningnood waardoor het huren van een box een verrijking kan zijn. Men hoeft niet groter te gaan wonen (en dus meer te betalen) maar kan voor een vast laag bedrag extra ruimte huren naast hun woning.

De voordelen van een opslagruimte in Ede

Het huren van een opslagruimte in Ede (of één van onze andere vestigingen) kan vele voordelen bieden. Zoals u waarschijnlijk weet is de woningnood in ons land zeer hoog, voornamelijk in en rondom de Randstad. Een box kan dan een echte uitkomst zijn omdat u toch kan genieten van uw kleine(re) woning en toch alle spullen kan opslaan die u wilt. Al onze ruimtes zijn droog en verwarmd waardoor uw inboedel veilig wordt bewaard. U hebt zeven dagen per week toegang tot uw persoonlijke box en krijgt hiervoor uiteraard uw unieke toegangscode zodat alleen uzelf toegang heeft tot uw ruimte. Voor extra beveiliging hangt er op ieder terrein camera’s – dit geeft een extra veilig gevoel.

Hoe gaat dat dan in zijn werk?

U kunt bij Opslagman zeer eenvoudig een ruimte huren. Bij ons gaat alles online zodat men niet eerst een afspraak hoeft te maken en het geeft men de mogelijkheid om op elk gewenst moment de huur te starten maar ook te wijzigen of te stoppen. U hoeft enkel de gewenste vestiging en grootte kiezen. Daarna krijgt u een huurcontract toegestuurd. Gaat u akkoord? Dan krijgt u na uw legitimatie activering meteen een toegangscode en ruimtenummer.