Viaggieofferte
Image default
Business / Transportation and Logistics

Tasman Verhuur, uw verhuisbedrijf in Wageningen

De zoektocht naar een verhuisbedrijf in Wageningen is niet eenvoudig, daarom is Tasman Verhuisbedrijf Wageningen de juiste oplossing voor u! Al vanaf €59,00 per uur kunt u bij ons terecht. Dat is toch geen geld? Daarnaast hanteren wij een werkwijze, waarbij wij u van extra kosten besparen. Dit doen wij onder andere door gebruik te maken van busjes met verschillende groottes. Zo kunt u zelf beslissen welke bus handig is in uw situatie. Naast het feit dat wij kwaliteit leveren, is voor ons goede service ook erg belangrijk. Met al uw vragen en problemen kunt u bij ons terecht. Wij weten altijd weer een oplossing voor uw problemen te bedenken. Bij ons komt u niet bedrogen uit!

Dankzij ons professionele verhuisbedrijf in Wageningen bent u verzekerd van een soepele en zorgeloze verhuizing

Als u kiest voor Tasman Verhuur, een professioneel verhuisbedrijf in Wageningen hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Met onze verhuurservice kunnen wij u helemaal ontzorgen, echter als u graag zelf meehelpt is dat uiteraard ook goed. Ook als u vrienden en familie wilt inschakelen zijn deze van harte welkom, zo is de klus snel geklaard. Ze zeggen niet voor niets, vele handen maken licht werk! Verhuizen is namelijk een enorme karwei, wat veel tijd en werk vereist. Bovendien gaat het veel sneller als u ons inschakelt. Door onze praktijkervaring weten wij hoe we de verhuizing het beste aan kunnen pakken, zodat u snel over bent naar uw nieuwe woning of bedrijf. Het kost inderdaad wel wat, maar daar krijgt u veel gemak voor terug. En met een verhuisbedrijf bent u tijdens het verhuizen verzekerd tot €100.000,- Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en nemen wij u veel werk uit handen. En dat alles voor een soepele, zorgeloze verhuizing. 

Voor ieder klus, de juiste bus!

Voor iedere klus hebben wij de juiste bus. Of u nu een bedrijfsverhuizing op poten heeft gezet of particulier, wij hebben altijd een oplossing op maat. Met ons ruime assortiment bestelbussen, aanhangers en verhuisartikelen weten wij altijd raadt. Daarnaast kunt u ook voor verhuisservice bij ons terecht. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte op, zodat u ziet waar u aan toe bent!