Viaggieofferte
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vespelini S

Vroem vroem, daar rijdt weer een retro scooter voorbij. In dit geval de Vespelini S, een sportieve retro scooter voor een budget prijs. Hoe is het mogelijk zoveel kwaliteit te leveren voor minder dan duizend euro? En waarom komt de naam Vespelini S zo bekend voor? Subtiel zijn ze niet bij Vespelini, de naam lijkt inderdaad erg veel op de Italiaanse trots Vespa. En daar houdt de vergelijking niet bij op…

 

Van Vespa S naar Vespelini S

Beter goed gejat dan slecht bedacht lijkt het devies van Vespelini. Dit merk heeft goed gekeken naar de populaire Vespa S scooter. Het sportieve design, de ronde retro vormen en het compacte stuur van de Vespelini S doen allemaal denken aan de Vespa S. Toch komt deze scooter niet uit dezelfde fabriek, en dat zie je direct aan de prijs.

 

Vespelini S is hetzelfde maar dan anders

Door slim te besparen kun je een Vespelini S kopen voor een fractie van de prijs die je voor de Vespa S moest betalen. Ten eerste wordt de productie op grote schaal uitgevoerd in China. De techniek is van een generatie terug, dat is zeker niet slecht maar verwacht niet de nieuwste snufjes. Toch schuilt er een zuinige en pittige 4-takt motor onder de kunststof kap. Dat scheelt weer in gewicht en het rijdt prettiger. De Vespelini S is vooral “geïnspireerd” op de Vespa S, niet de opvolger Vespa Sprint, die generatie verschil merk je aan de prijs. De besparing zal voor velen ideaal zijn. Een nieuwe scooter voor minder dan duizend euro? Ja, het kan echt!

 

Vespelini biedt meer dan je denkt

De Vespelini scooter is leverbaar in vier kleuren waaronder twee opvallende mat kleuren, er is een extra diefstalbeveiliging aanwezig, en je krijg er standaard een 12 Volt aansluiting bij. Kies voor een bromscooter of snorscooter en rijdt de hele dag dankzij de zuinige motor en grote benzinetank. De Vespelini S biedt meer scooter voor minder $!

https://www.fastfuriousscooters.nl/goedkope-scooters/vespelini